درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

وزیر دفاع: ایران در حراست از منافع ملی خود هرگز مماشات نمی‌کند

وزیر دفاع با اشاره به سرنگونی پهپاد آمریکایی گفت: نظام جمهوری اسلامی ایران در حراست از منافع ملی خود هرگز مماشات و مسامحه نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۳ - ۰۴ تير ۱۳۹۸ - 2019 June 25
کد خبر: ۱۴۵۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح درجمع کارکنان ستاد وزارت دفاع به مناسبت ایام سالروز شهید دکتر مصطفی چمران با گرامیداشت یاد و نام شهدا ی وزیر به ویژه شهید والامقام، دکتر مصطفی چمران با اشاره به شیوه های تفکر و خصائص منحصر به فرد این شهید سرافراز انقلاب اسلامی اظهار داشت: دکتر مصطفی چمران یکی از معجزات انقلاب اسلامی بود که در دوران کوتاه تصدی خود در وزارت دفاع، منشا خدمات و اثرات بی بدیلی شد.

 

امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به حضور شهید دکتر چمران در عرصه‌های مختلف علمی و عملی و پیاده ساز رزم نوین در سنگرهای مختلف بیان کرد: شهید چمران از ابتدا با پشت پا زدن به همه ظواهر دنیا و تعلقات دنیوی مسیری را انتخاب و ادامه داد که تاریخ او را همواره به عنوان یک دانشمند، مچاهد، سیاستمدار، هنرمند و مدیر خواهد شناخت.

 

وزیر دفاع با بیان تفکر مدیریتی دکتر چمران در دوران تصدی کوتاه مدت خود در وزارت دفاع تصریح کرد: وزیر شهید در هنگامی مسئولیت خطیر وزارت دفاع را به عهده گرفت که ایران اسلامی هنوز با کشمش های سیاسی و سنگ اندازی گروهک هایی همچون منافقین با چالش های جدی مواجه بود.

 

وی در همین زمینه ادامه داد: شهید دکتر چمران در مواجه با فتنه هایی همچون انحلال ارتش از سوی منافقین و ضد انقلاب و از طرفی رسیدگی و ساماندهی به قراردادهای خارجی که به خاطر جنگ و مسائل سیاسی در صدد تغییر ماهیت آن بودند با عقلانیت ، تدبیر و دوراندیشی و با نگاه به تهدیدات آینده توانست وزرت دفاع را ساماندهی و در مسیر صحیح هدایت کند.

 

وزیر دفاع با اشاره به یکی از نکات برجسته مدیریتی در عملکرد شهید دکتر چمران بیان کرد: پایه گذاری تفکر راهبردی تکیه بر توان داخلی، قطع وابستگی و بهره گیری از ظرفیت های داخلی از زمان شهید چمران در بدنه وزارت دفاع شروع شد و بر این اساس پیشرفت های خطیر امروز عرصه دفاعی مرهون اینگونه تفکرات و هدایت های عالمانه حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است.

 

امیر سرتیپ حاتمی در همین زمینه افزود: دشمنان امروز ایران اسلامی با اطلاع کامل از قدرت دفاعی نظام مقدس جمهوری اسلامی از انجام هرگونه تحرک نظامی عاجزند و این استیصال و درماندگی به دلیل پشتوانه دفاعی مستحکم برآمده از مقاومت و ایستادگی جوانان شهید، مدافعان حرم و فرماندهانی همچون شهید چمران است.

 

وزیر دفاع با اشاره به انهدام پهپاد امریکایی در آبهای خلیج فارس بوسیله سامانه پدافند هوایی تمام ایرانی ساخت متخصصان داخلی بیان کرد: این اقدام پدافند هوائی در سرنگونی پهپاد امریکایی غرور، عزت و شرف ایرانی‌ها را برانگیخت و نشان داد نظام جمهوری اسلامی ایران در حراست از منافع ملی خود هرگز مماشات و مسامحه نخواهد کرد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر